loading
Szerviz és javítás

Szerviz és javítás

A mi munkánk nem ér véget akkor, amikor Ön megvásárolja autóját. Valójában mi ezt csak a közöttünk létrejövő kapcsolat kezdetének tekintjük. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy megadjunk Önnek minden támogatást ahhoz, hogy lehető legnagyobb örömét lelje autójában.

Miért fontos a rendszeres szerviz?

Kézenfekvő, hogy ha autónkkal nagyobb probléma adódik, autószervizhez fordulunk. Akkor azonban, amikor látszólag minden rendben van gépjárművünkkel, hajlamosak vagyunk a rendszeres szerviz fontosságát lebecsülni. Ne tegyük! Hogy miért fontos ez? Összefoglaljuk Önnek!

A rendszeres szervizzel biztosíthatjuk, hogy a gépkocsi a lehető leghosszabb élettartamú legyen és a vezetési élmény sokáig maximális maradjon. A szakszerű autószerviz során tapasztalt szakértők nézik át autónkat, így olyan hibákra is fény derülhet, amelyet laikusként igen nehéz, adott esetben lehetetlen észrevenni. Így megelőzhetjük, hogy a kisebb hibákból később komoly problémák legyenek, amelyek javítása költséges és időigényes.

Fontos, hogy olyan helyen kérjünk segítséget, ahol értenek az adott márkához. Suzuki márkaszervizünkben minden, kifejezetten a márkához szükséges eszköz és alkatrész megtalálható, hogy biztosan elégedett lehessen a végeredménnyel!

Ne feledje tehát a rendszeres autószerviz fontosságát, ha pedig ebből a legjobbat keresi, forduljon hozzánk Suzuki gépjárművével!

Szervizelés

Mint bármely más járműnek, az Ön autójának is rendszeres szervizelésre van szükségre annak érdekében, hogy a legjobb állapotban maradjon és megőrizze az értékét. A Szeleczky márkakereskedés rendelkezik a Suzuki által kiképzett szerelőkkel, Suzuki-specifikus szerszámokkal és a kifejezetten az Ön Suzukijához való legújabb számítógépes diagnosztikai berendezésekkel. Emellett a Suzuki-Szeleczky eredeti Suzuki alkatrészeket használ, melyeket úgy terveztek meg és gyártottak, hogy tökéletesen illeszkedjen az Ön járművébe, s tökéletesen működjenek abban.

  •     Teljes körű szolgáltatás
  •     18 állásos javítóműhely
  •     Karosszéria-javítások
  •     Biztosítási kárfelvétel
  •     Fényezés
  •     Speciális gépjárművillamossági javítások
  •     Az ország egyik legjobban felszerelt diagnosztikai műhelye
  •     Zárttechnológiás vizsgáztatás
  •     Ingyenes vizuális állapotfelmérés

Ha szervizelés vagy javítás céljából bármikor nálunk jár járművével, kérhet díjmentes vizuális állapotfelmérést. Szakképzett szerelőink szakértő szemekkel nézik át járművét, s arról írásos beszámolót készítenek, melyben magyarázatot fűznek az általuk észleltekhez. Ön azonnal egy versenyképes költésbecslést kap, mindenféle vásárlási kötelezettség nélkül.

Kényelmes időpont-előjegyzés

A Suzuki-Szeleczky egy Önnek megfelelően kialakított, rögzített időpont-rendszert kínál. Ön minden esetben a megfelelő emberekkel, a megfelelő alkatrészekkel és a megfelelő árakkal találkozik, melyek a legjobb szolgáltatást biztosítják az Ön autója számára.
Szerviz bejelentkezés
Szerviz bejelentkezés