loading

Szerviz és javításA mi munkánk nem ér véget akkor, amikor Ön megvásárolja autóját. Valójában mi ezt csak a közöttünk létrejövő kapcsolat kezdetének tekintjük. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy megadjunk Önnek minden támogatást ahhoz, hogy lehető legnagyobb örömét lelje autójában.

Miért fontos a rendszeres szerviz?

Kézenfekvő, hogy ha autónkkal nagyobb probléma adódik, autószervizhez fordulunk. Akkor azonban, amikor látszólag minden rendben van gépjárművünkkel, hajlamosak vagyunk a rendszeres szerviz fontosságát lebecsülni. Ne tegyük! Hogy miért fontos ez? Összefoglaljuk Önnek!

A rendszeres szervizzel biztosíthatjuk, hogy a gépkocsi a lehető leghosszabb élettartamú legyen és a vezetési élmény sokáig maximális maradjon. A szakszerű autószerviz során tapasztalt szakértők nézik át autónkat, így olyan hibákra is fény derülhet, amelyet laikusként igen nehéz, adott esetben lehetetlen észrevenni. Így megelőzhetjük, hogy a kisebb hibákból később komoly problémák legyenek, amelyek javítása költséges és időigényes.

Fontos, hogy olyan helyen kérjünk segítséget, ahol értenek az adott márkához. Suzuki márkaszervizünkben minden, kifejezetten a márkához szükséges eszköz és alkatrész megtalálható, hogy biztosan elégedett lehessen a végeredménnyel!

Ne feledje tehát a rendszeres autószerviz fontosságát, ha pedig ebből a legjobbat keresi, forduljon hozzánk Suzuki gépjárművével!

Szervizelés

Mint bármely más járműnek, az Ön autójának is rendszeres szervizelésre van szükségre annak érdekében, hogy a legjobb állapotban maradjon és megőrizze az értékét. A Szeleczky márkakereskedés rendelkezik a Suzuki által kiképzett szerelőkkel, Suzuki-specifikus szerszámokkal és a kifejezetten az Ön Suzukijához való legújabb számítógépes diagnosztikai berendezésekkel. Emellett a Suzuki-Szeleczky eredeti Suzuki alkatrészeket használ, melyeket úgy terveztek meg és gyártottak, hogy tökéletesen illeszkedjen az Ön járművébe, s tökéletesen működjenek abban.

  •     Teljes körű szolgáltatás
  •     18 állásos javítóműhely
  •     Karosszéria-javítások
  •     Biztosítási kárfelvétel
  •     Fényezés
  •     Speciális gépjárművillamossági javítások
  •     Az ország egyik legjobban felszerelt diagnosztikai műhelye
  •     Zárttechnológiás vizsgáztatás
  •     Ingyenes vizuális állapotfelmérés


Ha szervizelés vagy javítás céljából bármikor nálunk jár járművével, kérhet díjmentes vizuális állapotfelmérést. Szakképzett szerelőink szakértő szemekkel nézik át járművét, s arról írásos beszámolót készítenek, melyben magyarázatot fűznek az általuk észleltekhez. Ön azonnal egy versenyképes költésbecslést kap, mindenféle vásárlási kötelezettség nélkül.

Kényelmes időpont-előjegyzés

A Suzuki-Szeleczky egy Önnek megfelelően kialakított, rögzített időpont-rendszert kínál. Ön minden esetben a megfelelő emberekkel, a megfelelő alkatrészekkel és a megfelelő árakkal találkozik, melyek a legjobb szolgáltatást biztosítják az Ön autója számára.

 

Kedves Ügyfeleink!

 

Szervizünk bevezeti a "HOZOM-VISZEM" szolgáltatást!

Cégünk a nehéz időkben is az Önök rendelkezésére áll, hogy gépkocsijuk garanciáját ne veszítsék el, biztonsággal tudjanak munkába, orvoshoz menni, illetve a szükséges dolgokat beszerezni!
Amennyiben nem szeretne, vagy nem mer kimozdulni otthonából, akkor figyelmébe ajánljuk a:
„hozom-viszem" szolgáltatásunkat!

Az egészségügyi szabályok betartásával a kollégáink kesztyűben, maszkban elhozza az Ön autóját márkaszervizünkbe.Természetesen ülés- kormány és váltógomb-védő használatával!
Kérésére a munkát fotóval dokumentáljuk!
A szervizelés végeztével járművét fertőtlenítjük!

Keressenek bizalommal bennünket, az alábbi elérhetőségeinken:

Email: auto@szeleczky.hu
Telefon: +36 27 537 387 vagy +36 27 537 386

Márkaszervizünk új szervizszolgáltatást vezetett be 2020 március 26-tól, "Hozom-viszem" szolgáltatás néven, az alábbiakban olvashatja ennek részleteit.
Az eddigi szerviz, gépjármű javítási szolgáltatásainkat bővítettük, alkalmazkodva a jelenlegi helyzethez

A szerviz számla a megrendelt munka alapján kerül kiállításra, úgymint a téli - nyári kerék átszerelésre, vagy az időszakos szervizekre, egyéb szerelési munkákra vonatkozóan. A szerviz díjairól, költségeiről a munkafelvevő kollégáknál tud érdeklődni.

A "hozom-viszem" szolgáltatás:
A távolság km-ben, a Szeleczki Kft. 2151 Fót Fehérkő út 3 alatt lévő telephelyétől, a Google térképszolgáltatás alapján kerül meghatározásra.
A "hozom-viszem" szolgáltatás alapdíja: 1 - 20 km-ig: bruttó 5000 Ft

21 km-nél távolabbi kiszállás, díjának meghatározása egyedi megbeszélés alapján lehetséges, kérjük ez ügyben keresse munkafelvevő kollégáinkat.  

Köszönettel:
Suzuki Szeleczky


Szerviz bejelentkezés
Szerviz bejelentkezés