loading
Ignis

Karosszéria javítás

Karambolos javítás

A Suzuki-Szeleczky mindig a lehető legjobbat nyújtja Önnek és járművének. Ezért hoztuk létre a Suzuki karambolos javítóműhelyt, amely olyan karosszériajavító specialistákból áll, akik a Suzuki szaktudásával, technológiájával és tapasztalataival rendelkezve a baleset előtti állapotába állítják vissza járművét. A javításokra 1 éves garanciát nyújtunk. Ez a garancia átruházható, így amennyiben eladja Suzukiját, akkor az új tulajdonos is élvezheti ennek előnyeit.

Bővebb információkért lépjen velünk kapcsolatba!


Az autófényezés lépései röviden

Ön is szereti, ha autója szépen, karcmentesen csillog? Ennek alapja a szakértő autófényezésben rejlik. Ám tulajdonosként általában keveset tudunk az autófényezés apró, de annál meghatározóbb lépéseiről.

Nézzük tehát, röviden, milyen lépések is vezetnek el a csillogó felületű autónkhoz:
  • Előkészítés: Nem is gondolnánk, milyen sok múlik az előkészítésen, ha tartós autófényezést szeretnénk kapni végeredményként. Az előkészítés alatt a zsírtalanítást kell érteni, hiszen fontos, hogy az autófényezésnek alávetett felület a lehető legtisztább legyen.
  • Ha karcolást kell javítanunk, akkor a zsírtalanítás után következik a hibás felület csiszolása. A csiszolás után ismét következik egy zsírtalanítás, és ha vannak az autófényezésnek alávetni nem kívánt elemek, azokat leragasztjuk.
  • A gittelést tekintve fontos, hogy lehetőleg minél kevesebb gittel dolgozzunk az autófényezés munkafolyamatában, hiszen a fém tágulása más, mint a gitté, így itt értelmet nyer a kevesebb néha több mondásunk.

Ez csak a legalapvetőbb lépése az autófényezésnek, melyből Ön is láthatja, hogy érdemes szakemberre bízni ezt az összetett folyamatot.

Szakszerű autófényezést szeretne, mely nem csak esztétikusabbá varázsolja autóját, de tartós is? Forduljon hozzánk bizalommal!
Szerviz bejelentkezés
Jelentkezzen be szervizünkbe!